Selecteer een pagina

Onze tien overtuigingen

  1. Wij geloven in gezond verstand van de media, geen censuur.
  2. We geloven dat media echt “de andere ouder” is geworden in het leven van onze kinderen, met een krachtige invloed op hun sociale, emotionele, cognitieve en fysieke ontwikkeling.
  3. Wij geloven erin onze kinderen te leren om slimme, respectvolle en verantwoordelijke mediagebruikers te zijn. We kunnen hun ogen niet bedekken, maar we kunnen ze leren zien.
  4. Wij vinden dat ouders een keuze en een stem moeten hebben over de media die onze kinderen gebruiken en creëren. Elk gezin is anders, maar we moeten allemaal weloverwogen keuzes maken.
  5. Wij geloven dat de prijs voor gratis en open media een beetje werk voor gezinnen is. Ouders moeten weten welke media hun kinderen gebruiken en moeten verantwoord gedrag onderwijzen en het totale mediagebruik beheren.
  6. Wij zijn van mening dat we met geïnformeerde besluitvorming het medialandschap één beslissing per keer kunnen verbeteren.
  7. Wij zijn van mening dat er passende voorschriften bestaan ​​met betrekking tot juiste tijd, juiste plaats en juiste manier. Ze moeten worden bevestigd door onze gekozen en aangestelde leiders.
  8. We geloven in media die geschikt zijn voor de leeftijd en dat de media-industrie verantwoordelijk moet optreden wanneer ze inhoud voor elk publiek creëert en op de markt brengt.
  9. Wij zijn van mening dat ratingsystemen onafhankelijk en transparant moeten zijn voor alle media.
  10. Wij geloven in diversiteit van programmering en media-eigendom.